instalelectric.ro instalelectric.ro

Cos:

0
Nu aveti produse in cos

0

Cum cumpar

Comanda online

Cautati produsele dorite folosind motorul de cautare din partea de sus a siteului sau folosind meniul.

Apasati "Adauga in cos".

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea si plata comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". 

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa va creeati un cont nou, iar apoi sa va autentificati.
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati completat la inregistrarea contului. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda".

c. Daca nu doriti creearea unui cont desi este extrem de simplu aveti optiunea comanda directa

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti ramburs la livrare, sau la magazin. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Plata in magazinul InstalElectric 

Puteti alege sa platiti intr-unul din magazinele noatre din Galati sau Braila. Reteau de magazine o gasiti aici: www.instalelectric,ro/contact  Aceasta modalitate de plata a fost creata pentru o mai mare flexibilitate, pentru clientii care nu detin card sau cont bancar sau prefera modalitatea de plata cash. O comanda va putea fi ridicata din magazinul de unde s-a ales sa se plateasca in limita stocului magazinului respectiv. .